Category Archives: Konserverade växter

Nu när blommorna är bevarade är det som att de är ”frusna i tiden”. De är som vackrast och det ögonblicket fångas och ramas in. Blommorna ser fortfarande 100% naturliga ut och kommer inte att vara lätt att skilja från levande blommor.

Preserved Flowers

Preserved Flowers

The Beauty and Benefits of Preserved Flowers: A Comprehensive Guide   Flowers have long been cherished for their vibrant colors, delightful fragrances, and the happiness they bring. However, fresh flowers have a limited lifespan, which can be disappointing for those who wish to enjoy their beauty for a longer period. Enter preserved flowers—a stunning, long-lasting […]

Konserverings process

bollmossa Konserverings process

Konserverings process Konserveringsprocessen för blommor och växter är en konstform som involverar olika tekniker för att bevara deras skönhet och friskhet över tid. Det är viktigt att förstå två huvudsakliga metoder: stabilisering och konservering.   Stabilisering är en process som använder färska växter. Genom denna metod fryses växten i sitt naturliga tillstånd efter skörd. Å […]

Introduktion till stabiliserad växtväggar inomhus

växtväggar inomhus

Bevarade Gröna väggar är ett lysande sätt att få ditt kontor, hem eller showroom att se naturligt och hälsosamt ut. Det finns flera alternativ för när du är redo att satsa på en grön vägg. Först är det måtten, vill du att en liten del av din vägg ska vara grön, hela väggen eller kanske bara storleken på en tavla. Efter att ha valt rätt mått för dig har du valet av hur den gröna väggen ska se ut.

Introduktion till bevarade träd

bevarade träd

När du läser det här, förhoppningsvis, kommer du att vara lite bekant med hur ett levande träd fungerar, så att vi kan dyka rakt in i de bevarade träden. Om inte, kommer jag också att jämföra de två senare. Först ska vi titta på vad bevarat betyder när det gäller träd, efter det ska vi titta på vad vi bevarar för att få ett bevarat träd.