Återbetalning och returpolicy

 

Vid köp av varor på vår webbplats har du som kund en lagstadgad ångerrätt på 14 dagar från det att du har mottagit den beställda varan. För att utöva din ångerrätt ber vi dig att följa nedanstående procedur!

 

Ångerrätt och Retur

 1. Kontakta oss: Skicka ett e-postmeddelande till info@foreverflora.se och meddela oss om din avsikt att returnera produkterna. Det är viktigt att du gör detta innan du returnerar varorna.

 2. Förbered returen: Se till att paketet är väl emballerat och inkluderar korrekt fraktsedel. Var vänlig och ange även ditt ordernummer.

 3. Skicka till: Returpaketer skickas till:

  Forever Flora AB
  Kärragatan 8, 431 53 Mölndal
  Info@foreverflora.se
  0793405844
   
  Observera: Det är av yttersta vikt att du skickar paketet direkt till företaget och INTE till något ombud. Vi har ingen möjlighet att hämta ut paket från ombud.
 4. Fraktkostnader:
  Vänligen observera att det är kundens ansvar att täcka kostnaderna för returfrakten.

 5. Återbetalning:

  Efter att vi har mottagit och godkänt returen kommer återbetalning att behandlas inom kort.

  Notera att produkterna måste returneras i oanvänt skick och i originalförpackning för att ångerrätten ska gälla.

  Vi rekommenderar att du skickar returen med spårningsnummer för att säkerställa att den når oss.

Returer för Specialdesignade Produkter

Eftersom varje arrangemang är skräddarsytt och individuellt anpassat efter kundens unika önskemål, kan vi tyvärr inte acceptera returer om det inte föreligger skäl för reklamation. Skäl för retur kan exempelvis vara en skadad produkt eller att du har fått fel produkt skickad till dig.

Vi strävar efter att säkerställa att varje specialdesignad produkt lever upp till dina förväntningar och vår höga standard. Vid eventuella problem är vi här för att hjälpa till och lösa situationen på bästa möjliga sätt.

Vänligen kontakta oss på info@foreverflora.se om du upptäcker något avvikande eller har frågor angående ditt specialdesignade arrangemang. Vi är dedikerade till att säkerställa din fulla tillfredsställelse med varje unik produkt du köper från oss.

 

Retur av Presentkort

Observera att returer för presentkort inte kan accepteras. Presentkort betraktas som slutgiltiga köp och kan varken återbetalas eller bytas ut. Vi rekommenderar våra kunder att noga överväga sina val innan de köper presentkort, och vi står tillgängliga för att svara på eventuella frågor innan köpet görs.

 

Ändring eller Avbeställning av Order

Vänligen notera att du har möjlighet att genomföra ändringar eller avbeställa din order under förutsättning att den ännu inte har packats och skickats från vårt lager. För att genomföra ändringar, vänligen kontakta oss omedelbart via e-post på info@foreverflora.se.

För snabbare assistans, vänligen ring oss på: 0793-405844.

Reklamation

Vid eventuell skada på produkten eller om du har mottagit fel produkt jämfört med din beställning, ber vi dig att kontakta oss för att inleda en reklamation. Reklamationen bör mejlas till oss inom 48 timmar efter leverans av produkten. Vänligen skicka mejlet till info@foreverflora.se och inkludera en detaljerad beskrivning av reklamationsorsaken samt en bild på varan/varorna i deras nuvarande skick.

Vid godkänd reklamation erbjuder vi antingen att skicka en ny produkt kostnadsfritt eller att genomföra en full återbetalning, inklusive fraktkostnader. Vi strävar efter att hantera reklamationer på ett snabbt och effektivt sätt för att säkerställa din tillfredsställelse.

Byte av Varor

Vi erbjuder endast byte av varor i fall av defekta eller skadade produkter. Om du behöver byta ut varan mot samma produkt, vänligen kontakta oss via e-post på info@foreverflora.se. Efter att din bytetransaktion har godkänts kan du skicka tillbaka varorna till oss.

Forever Flora AB
Kärragatan 8, 431 53 Mölndal
Info@foreverflora.se
0793405844
 

Ej Hämtat Paket

Vänligen notera att om du inte hämtar upp ditt paket från det valda utlämningsstället inom 14 dagar kommer paketet att returneras till oss. Som kund ansvarar du för returkostnaderna. Vid önskan om ny leverans är det du som kund som står för de tillhörande fraktkostnaderna.

Vi rekommenderar att du håller koll på aviseringar och hämtar ut ditt paket i tid för att undvika onödiga kostnader och för att säkerställa en smidig leverans. Har du ytterligare frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss gärna på info@foreverflora.se.

 

Behöver du hjälp?

 

Kontakta oss på info@foreverflora för frågor relaterade till återbetalningar och returer.