Växt väggar och krukväxter med konserverade växter och blommor

Krukväxter

Läs mer

Mossvägg

Läs mer

växtvägg

Läs mer

Om oss

Vi på Forever Flora AB fokuserar på bra priser, hög kvalité och god kundservice. Vi har det största utbudet i Sverige när det kommer till torkade blommor, stabiliserade blommor och pampasgräs! Vi säljer även vaser. Med mer än 20 års erfarenhet och över 700 återförsäljare är vi störst i Sverige på torkade och stabiliserade blommor och växter!

Torkade blommor är vår grej! Sedan starten har Forever Flora fokuserat på att leverera torkade blommor och växter av högsta kvalitét för att du ska kunna uttrycka din egna kreativitet, stil och personlighet! Vi är ett växande företag som värderar god kundservice och att det ska vara enkelt och roligt att handla hos oss. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller på telefon.

Kontakta oss

Till skillnad från nyplockade blommor, som oftast är massproducerade och har en kort livscykel, är torkade blommor ett hållbart alternativ som håller i flera år!

Torkade blommor är en permanent källa till skönhet! Vare sig du behöver ett blomsterarrangemang för att lysa upp vardagsrummet, eller en present till nära och kära, finns Forever Flora här för att hjälpa dig.
När du handlar hos oss plockas och paketeras din beställning med största omsorg och levereras till ditt närmaste ombud. Det går också bra att hämta ditt paket på plats hos oss i vårat lager i Mölndal!

Hållbarhet i fokus

Vårt företag är ledande inom utveckling och installation av växtväggar med konserverade växter. Vi erbjuder en mängd olika alternativ för att passa olika platser och smaker, och våra växtväggar är enkla att installera och underhålla. Vår erfarna team av professionella hjälper till att skapa en unik och trivsam miljö för ditt hem eller kontor. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa produkter och tjänster och strävar efter att tillgodose våra kunders behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss för mer information och för att diskutera dina växtväggsbehov.

Följ oss gärna på Instagram för att se mer bilder och inspiration från @Foreverflora.se