Växtväggar

Växtväggar med stabiliserade växter är en modern och innovativ lösning för att skapa en grön yta inomhus. Dessa växter har genomgått en behandling som gör att de behåller sin naturliga form och färg, och de kräver ingen vattning eller annat underhåll. Med växtväggar med stabiliserade växter kan man skapa en livfull och miljövänlig inredning som också har positiva hälsoeffek

Läs mer

Mossväggar

Mossväggar är en populär inredningstrend som skapar en naturlig och avkopplande atmosfär i rummet. De kan vara både inomhus och utomhus och kräver minimalt underhåll. Mossväggar har också positiva hälsoeffekter genom att bidra till bättre luftkvalitet.

Mosstavlor

Mosstavlor är ett annat populärt sätt att integrera naturen inomhus. De består av konserverade mossor som är monterade på en träplatta och ram och kan hängas upp som konstverk på väggen. Mosstavlor kräver lite underhåll och kan vara en vacker och hållbar inredningsdetalj.

Läs mer

Konserverade krukväxter

Unika och vackra konserverade krukväxter för ditt hem och kontor. Konserverade växter har blivit allt mer populära i inredningsvärlden, särskilt när det gäller krukväxter. Dessa växter har behandlats med en specialiserad teknik som gör att de behåller sin naturliga färg och struktur under en lång tid, utan att kräva något underhåll eller vattning. Konserverade krukväxter är ett hållbart alternativ som ger liv till inomhusmiljöer utan att kräva någon ansträngning från ägarens sida.

Läs mer

Konstgjorda växtväggar

Konstgjorda växtväggar är ett populärt alternativ till naturliga växtväggar för både inomhus- och utomhusbruk. Dessa väggar består av paneler som är täckta med en mängd olika plast- eller silkesväxter som ger ett realistiskt utseende.

Fördelarna med konstgjorda växtväggar är många. För det första är de underhållsfria och behöver inte vattnas, Dessutom kan de placeras i områden där naturliga växter inte kan överleva, till exempel på grund av brist på solljus eller ventilation.

Konstgjorda växtväggar kan också användas för att skapa en estetiskt tilltalande miljö eller för att skapa en känsla av avskildhet i en öppen eller offentlig plats. De kan också användas för att minska buller och förbättra luftkvaliteten i inomhusmiljöer.

Inredning och underhåll

Med vår hjälp kan du skapa en vacker och hållbar inredning för din butik, restaurang, hotel, kontor eller hem  som kommer att imponera på dina besökare. Evighetsväxter är perfekta för inredning eftersom de är lättskötta och behöver inte bytas ut ofta, vilket sparar både tid och pengar. Dessutom bidrar de till en avslappnad och trivsam atmosfär i butiken. Kontakta oss idag för att få hjälp med att skapa en butiksinredning som kommer att hålla länge och ge dina kunder en positiv upplevelse.

Få en offert

Fördelar med våra produkter

Vilka är vi?

Vi är en ledande leverantör av växtväggar, torkade och konserverade blommor. Med över 600 återförsäljare runtom i Sverige har vi etablerat oss som en pålitlig och ansedd partner inom vår bransch. Vår passion för design och vår expertis inom växt- och blomsterbranschen är vad som driver oss att leverera högkvalitativa och hållbara produkter till våra kunder. Oavsett om du vill skapa en grön inomhusmiljö eller addera en touch av naturlig skönhet till ditt hem eller företag, är vi här för att hjälpa dig.

Mer om oss

Vad vi erbjuder

Välkommen till vår fantastiska värld av grönska! Vi är det ultimata företaget för dig som vill ha en magisk växtvägg som ger liv och karaktär till din plats. Vi är inte bara en annan leverantör, vi är en partner som tar hand om allt för att göra dina drömmar till verklighet.
Vi erbjuder professionell rådgivning och design, installation och montering, skötsel och underhåll, leverans och transport samt garanti på alla våra produkter och tjänster. Låt oss hjälpa dig att skapa en unik och trivsam miljö för dig och dina gäster. Kontakta oss idag för en skräddarsydd lösning som passar dig!
Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Vi är glada att hjälpa till med alla dina frågor och behov. Vänligen fyll i formuläret på vår hemsida eller skicka oss ett mejl på vår kontaktsida så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Tack för ditt intresse!


    En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande.