Mossväggar, Växtväggar och krukväxter med konserverade växter och blommor

växtvägg

Läs mer

Mossvägg

Läs mer

Krukväxter

Läs mer

Om vårt företag

Vårt företag är ledande inom utveckling och installation av växtväggar med konserverade växter. Vi erbjuder en mängd olika alternativ för att passa olika platser och smaker, och våra växtväggar är enkla att installera och underhålla. Vår erfarna team av professionella hjälper till att skapa en unik och trivsam miljö för ditt hem eller kontor. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa produkter och tjänster och strävar efter att tillgodose våra kunders behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss för mer information och för att diskutera dina växtväggsbehov.

Kontakta oss!

Vad vi erbjuder

Vårt företag erbjuder en mängd olika tjänster till våra kunder, inklusive:
  1. Rådgivning och design: Vi erbjuder professionell rådgivning och hjälp med att designa en växtvägg som passar kundens plats och smak.

  2. Installation och montering: Vi tar hand om all installation och montering av växtväggen, så att kunden slipper oroa sig för det.

  3. Skötsel och underhåll: Vi erbjuder regelbunden skötsel och underhåll av växtväggen för att säkerställa att den fortsätter att se frisk och växande ut.

  4. Leverans och transport: Vi tar hand om all leverans och transport av växterna till kundens plats.

  5. Garanti: Vi erbjuder garantier på våra växtväggar för att ge kunden trygghet och säkerhet.

Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa produkter och tjänster och strävar efter att tillgodose våra kunders behov och önskemål. Vår erfarna team av professionella arbetar hårt för att skapa en unik och trivsam miljö för våra kunder.