Växt väggar och krukväxter med konserverade växter och blommor

Krukväxter

Läs mer

Mossvägg

Läs mer

växtvägg

Läs mer

Konserverings process

Det är viktigt att särskilja två processer för växtbevarande: stabilisering och konservering. Stabilisering sker med hjälp av färska grönsaker och denna teknik gör det möjligt för växten att frysa i sitt friska tillstånd efter skörd. Å andra sidan sker vegetabilisk konservering från torkade växter, där processen återfuktar växten. Växtstabilisering är den mest pålitliga tekniken över […]

Introduktion till stabiliserad växt-väggar

bevarade gröna väggar

Bevarade Gröna väggar är ett lysande sätt att få ditt kontor, hem eller showroom att se naturligt och hälsosamt ut. Det finns flera alternativ för när du är redo att satsa på en grön vägg. Först är det måtten, vill du att en liten del av din vägg ska vara grön, hela väggen eller kanske bara storleken på en tavla. Efter att ha valt rätt mått för dig har du valet av hur den gröna väggen ska se ut.

Introduktion till bevarade träd

bevarade träd

När du läser det här, förhoppningsvis, kommer du att vara lite bekant med hur ett levande träd fungerar, så att vi kan dyka rakt in i de bevarade träden. Om inte, kommer jag också att jämföra de två senare. Först ska vi titta på vad bevarat betyder när det gäller träd, efter det ska vi titta på vad vi bevarar för att få ett bevarat träd.