Balder Fastigheter AB Göteborg: En Välkomnande Reception med Naturlig Elegans

Vi är stolta över att presentera vårt senaste projekt – skapandet av en enastående reception för Balder Fastigheter AB-kontoret i Göteborg. Denna viktiga del av kontoret är den första kontaktpunkten för besökare och medarbetare, och vi arbetade hårt för att skapa en välkomnande atmosfär med en touch av naturlig elegans.

Kund

Balder Fastigheter AB

Datum

Sep 2023

Arbetstid

25 timmar

Uppdraget: Vår uppgift var att omvandla receptionen till ett uttrycksfullt utrymme som återspeglar Balder Fastigheter AB:s företagsvärderingar och skapar en minnesvärd upplevelse för alla som kommer in i byggnaden.

Designprocess: Vi inledde processen med att utarbeta en unik designplan som integrerade torkade blommor, krukväxter och konserverade blad och växter. Denna kombination av naturliga element skapade en sinnrik kontrast till den moderna arkitekturen och förhöjde känslan av elegans.

Resultat: Det färdiga projektet är en reception som imponerar och inspirerar. Torkade blommor och krukväxter ger en omedelbar känsla av friskhet och liv till utrymmet, medan de konserverade bladen och växterna behåller sin skönhet över tid med minimalt underhåll.

Naturlig Elegans och Hållbarhet: Vi är stolta över att ha skapat en reception som kombinerar naturlig elegans med hållbarhet. Denna skapelse är en påminnelse om att naturen och modern arkitektur kan samexistera harmoniskt.

Utforska vår portfölj nedan för att se bilder av detta projekt och andra inspirerande skapelser. Om du är intresserad av att skapa en liknande reception för din verksamhet eller organisation, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förvandla ditt utrymme med naturlig skönhet och elegans.