Krukväxter med konserverade blader och växter

Unika och vackra konserverade krukväxter för ditt hem och kontor

ladda ner katalogen

Här hittar du ett brett utbud av vackra och unika växter med konserverade blad och växter. Våra konserverade växter är behandlade på ett sätt som gör att de håller sig vackra och gröna längre än vanliga, odlade växter.

Vårt sortiment inkluderar allt från små kaktusar och sukulenter till större träd och buskar. Vi har något för alla smaker och budgetar. Våra växter är perfekta för att skapa liv och färg i ditt hem eller kontor utan att du behöver oroa dig för att de ska torka ut eller dö.

Konserverade växter är också ett bra val om du har svårt att ta hand om vanliga växter på grund av tidsbrist eller brist på gröna tummar. De kräver minimalt med vattning och skötsel och behöver inte exponeras för direkt solljus.

Vi erbjuder också möjlighet att skräddarsy din beställning med hjälp av våra professionella designers. Tillsammans kan vi skapa en unik och personlig miljö för ditt hem eller kontor.

Begär en kostnadsfri offert

En av våra projekt

Balder Fastigheter AB Göteborg

En Välkomnande Reception med Naturlig Elegans

Se mer
Balder
Utöver det bretta utbudet av vackra konserverade krukväxter erbjuder vi också ett antal olika typer av behandlingar för att passa dina specifika behov och önskemål. Våra behandlingar inkluderar:
  • Konservering med glycerin: Denna behandling gör att växten behåller sin mjukhet och flexibilitet, samtidigt som den håller sig grön och frisk längre.
  • Konservering med paraffin: Denna behandling ger växten en glansig finish och skyddar den mot fukt och skadedjur.
  • Konservering med silikon: Denna behandling gör att växten behåller sin form och detaljer, samtidigt som den håller sig grön och frisk längre.
  • Konservering med vax: Denna behandling ger växten en mjuk och naturlig finish och skyddar den mot fukt och skadedjur.

Bonsai med konserverade växter

Bonsai med konserverade växter är en unik och vacker form av konst som kombinerar den traditionella konsten att odla Bonsai med modern teknik för konservering av växter. Dessa växter har behandlats på ett sätt som gör att de håller sig gröna och vackra längre än vanliga, odlade växter.

En Bonsai med en konserverad växt är ett bra val för personer som önskar ha en vacker och levande Bonsai i sitt hem eller kontor utan att behöva oroa sig för att den ska torka ut eller dö. Konserverade växter kräver minimal skötsel och vattning, så det är enkel och bekymmersfri inredning.

Det finns flera olika typer av behandlingar för att konservera växterna som används i Bonsai. Dessa inkluderar konservering med glycerin, paraffin, silikon och vax. Varje behandling ger växten en unik finish och skyddar den mot fukt och skadedjur.

Förutom att bara ha konserverade växter som Bonsai, kan man också kombinera odlade växter med konserverade för en mer naturlig look.

Bonsai med konserverade växter är också lämpliga för speciella tillfällen, som bröllop, födelsedagar, möten eller event, och kan skräddarsys efter dina önskemål.

Så om du önskar ha en unik och vacker Bonsai i ditt hem eller kontor, med minimal skötsel och vattning, överväg att köpa en Bonsai med en konserverad växt.

Vi är också specialiserade på att skapa unika och personliga konserverade krukväxter för speciella tillfällen såsom bröllop, födelsedagar, möten eller event. Kontakta oss för att diskutera dina specifika önskemål och få hjälp med att skapa en unik och minnesvärd konserverad krukväxt.

Tack för att du besöker vår websida. Vi hoppas att du hittar det du söker och att vi kan hjälpa dig med att skapa en vacker och livfull miljö med våra konserverade krukväxter.

Det finns många olika typer av konserverade växter att välja mellan, från klassiska gröna växter som ferns och monstera, till mer exotiska växter som orkidéer och broméliads. Detta gör det möjligt att skapa en växtvägg som är anpassad efter platsen och ens personliga smak.

En annan fördel med konserverade växter är att de är lätta att byta ut eller byta plats på, så om du vill ändra utseendet på växtväggen är det enkelt att göra det. Detta gör det möjligt att skapa en växtvägg som är flexibel och kan anpassas efter förändringar i miljön eller ens smak.

Parvofolia

Nicoli

Papulus

Palm

Om vårt företag

Vårt företag är ledande inom utveckling och installation av växtväggar med konserverade växter. Vi erbjuder en mängd olika alternativ för att passa olika platser och smaker, och våra växtväggar är enkla att installera och underhålla. Vår erfarna team av professionella hjälper till att skapa en unik och trivsam miljö för ditt hem eller kontor. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa produkter och tjänster och strävar efter att tillgodose våra kunders behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss för mer information och för att diskutera dina växtväggsbehov.

Vad vi erbjuder

Vårt företag erbjuder en mängd olika tjänster till våra kunder, inklusive:
  1. Rådgivning och design: Vi erbjuder professionell rådgivning och hjälp med att designa en växtvägg som passar kundens plats och smak.
  2. Installation och montering: Vi tar hand om all installation och montering av växtväggen, så att kunden slipper oroa sig för det.
  3. Skötsel och underhåll: Vi erbjuder regelbunden skötsel och underhåll av växtväggen för att säkerställa att den fortsätter att se frisk och växande ut.
  4. Leverans och transport: Vi tar hand om all leverans och transport av växterna till kundens plats.
  5. Garanti: Vi erbjuder garantier på våra växtväggar för att ge kunden trygghet och säkerhet.

Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa produkter och tjänster och strävar efter att tillgodose våra kunders behov och önskemål. Vår erfarna team av professionella arbetar hårt för att skapa en unik och trivsam miljö för våra kunder.