Mosstavla – Position Green AB i Stockholm

Kund

Position green AB

Datum

Mars 2023

Arbetstid

6 timmar

Detta arrangemang har vi arbetat fram åt Position greens nya kontor i Stockholm. De önskade en hållbar tavla med konserverade mossa som dekoration för en naturlig känsla i kontoret.

Kort om mosstavlor:

Först och främst är det viktigt att välja rätt typ av mossa. Det finns många olika sorters mossa, och vissa är mer lämpade för att skapa tavlor än andra. Det är också viktigt att se till att mossan är färsk och inte har torkat ut.

När du har valt rätt typ av mossa är det dags att skapa tavlan. Du behöver en ram med en botten av något slag, som du sedan täcker med ett lager av mossa. Se till att täcka hela ytan och använd gärna olika typer av mossa för att skapa en mer varierad look.

För att hålla mossan frisk och livlig är det viktigt att ge den rätt typ av ljus och fuktighet. Placera din mossiga tavla på en plats där den får indirekt solljus och spraya den med vatten regelbundet för att hålla mossan fuktig.

En mossig tavla är en vacker och unik dekoration som kan ge liv till vilket rum som helst. Genom att följa dessa tips kan du skapa en vacker och hållbar mossig tavla som kommer att vara en prydnad i många år framöver.